Bibby Financial Services, a.s.

  • Společnost, která se více než deset let specializuje na provozní financování na principu factoringu v České (Bibby Financial Services, a. s.) i Slovenské republice (Bibby Factoring Slovakia, a. s.). Pro své klienty trvale rozvíjí řešení pro zajištění dostatku provozních financí, která respektují specifika jejich podnikání a jsou účinným nástrojem k dosažení jejich hlavních firemních cílů. Je součástí Bibby Financial Services Group, největší nezávislé factoringové společnosti ve Velké Británii. Bibby Financial Services je vlastněna Bibby Line Group Ltd., rodinnou společností s více než 200letou historií, poskytující business-to-business služby. Pracuje prostřednictvím sítě autonomních společností v řadě zemí světa.
  • Projekt: Přizpůsobení a implementace systému ArcEkIS IV. pro faktoring, realizace webové aplikace jako nadstavby nad ArcEkIS (e-client).
  • Během roku 2003 proběhla ve společnosti implementace informačního systému ArcEkIS, který společnost využívá dodnes. Jednalo se o zavedení  faktoringové a účetní části systému a modulu CRM. Po několika letech provozu došlo k implementaci shodné funkcionality pro slovenskou část společnosti. V roce 2009 došlo k vytvoření webového rozhraní pro klienty společnosti. Toto rozhraní využívá k operativnímu přístupu k informacím o svých případech většina zákazníků společnosti.
  • bibbyfinancialservices cz
  • bibbyfinancialservices sk